Truckservice

Hurtig og fleksibel service

Hos Jysk Truckservice er kundernes behov i centrum. Vi ved, hvor vigtigt det er for en virksomhed, at tingene kører, og vi gør derfor, hvad vi kan, for at yde en hurtig og fleksibel service. Ingen opgave er for stor - eller for lille.

Uanset om der er tale om de lovpligtige årlige eftersyn, eller om du er kørt i stykker, så er vi klar til at rykke ud – uanset hvilken tid på døgnet der er tale om.

Kort sagt: Jysk Truckservice rykker ud, når du har behov for det! 

Ferietid eller weekend? - ikke noget problem: Vi er en del af et lille team af virksomheder, som arbejder sammen og sørger for at dit materiel altid bliver serviceret hurtigst muligt af kompetente professionelle.​

Service og vedligeholdelse af alle typer warehouse maskiner og gaffeltruck

​Vi servicerer alle typer gaffeltrucks og warehouse maskiner. 

Indgår du en serviceaftale, sikrer vi dig desuden overblikket over at de årlige eftersyn bliver foretaget på de rigtige tidspunkter, så du har dit på det rene hvis ulykken skulle være ude.

Jysk Truckservice holder til i Veerst

Cirka 20 km uden for Kolding og 10 km fra Vejen. Vi servicerer derfor nemt det meste af Danmark

​Lidt om os

I 2010 startede Kaj Vikingesmeden, hvor han hjemme fra garagen lavede smedeopgaver i sin fritid. Opgaverne voksede dog hurtigt, og kunderne efterspurgte også det Kaj er allerbedst til - nemlig truckservice.

Salg & udlejning

Vi sælger og udlejer efter 2 principper, klargjort & istandsat. Læs mere om hvad den enkelte betegnelse dækker. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe, skrive eller komme et smut forbi.