Salg &​ Udlejning

Processen:

En brugt maskine fra Jysk Truckservice er behandlet efter de samme høje standarder som alle andre serviceopgaver. Vi klargør typisk brugte maskiner til to niveauer, afhængig af kundens behov og ønsker:

Klargjort:

Maskinen er gennemgået og har fået foretaget service, skiftet defekte eller slidte dele og er i det hele taget klar til brug når den kører ned af lastbilen. Udseendet vil imidlertid næsten altid afsløre, at der er tale om en brugt maskine.

Istandsat:

Maskinen har gennemgået samme behandling som en klargjort maskine, men derudover er alle kosmetiske skader blevet udbedret (maskinen er malet, slidte håndtag og sæder er skiftet, ødelagte måtter og beklædninger er repareret eller skiftet), således at føreren har en helt anden fornemmelse af at man har fået en "ny" maskine.

Service:

Vi laver meget gerne en serviceaftale på de brugte maskiner, vi sælger - og for køber er det en ekstra garanti for, at maskinen er klargjort eller istandsat efter forskrifterne, da vi ellers kan være sikre på at det er os selv, der kommer til at sidde med ansvaret for en eventuel reparation.

​Lidt om os

I 2010 startede Kaj Vikingesmeden, hvor han hjemme fra garagen lavede smedeopgaver i sin fritid. Opgaverne voksede dog hurtigt, og kunderne efterspurgte også det Kaj er allerbedst til - nemlig truckservice.

Salg & udlejning

Vi sælger og udlejer efter 2 principper, klargjort & istandsat. Læs mere om hvad den enkelte betegnelse dækker. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe, skrive eller komme et smut forbi.