​Hydraulik

Jysk Truckservice fremstiller nu også hydraulikslanger!

Jysk Truckservice fremstiller også hydraulikslanger/hydrauliske anlæg - stationære samt kørende, både med service og reparation.

Som erfarne hydraulikspecialister ved vi præcis hvilken løsning der er optimal på en given opgave, med øje for såvel drift som rentabilitet.

Bestil dine hydraulikslanger hos Jysk Truckservice eller bestil en udskiftning af slangerne på din stationære maskine - så kommer vi ud og skifter dem for dig. Er der behov for specialfremstillede slanger, henter vi den defekte slange hos dig, laver en ny i vores værksted med de korrekte mål, koblinger og nipler og monterer den nye slange på maskinen.

Vores fremstilling af hydraulikslanger er desuden sådan indrettet at vi har mulighed for at være mobile, hvis det ved specielle opgaver er påkrævet - altså hvor fremstillingen af den nye slange sker lige ved siden af den standsede maskine, med et absolut minimum af nedetid

​Lidt om os

I 2010 startede Kaj Vikingesmeden, hvor han hjemme fra garagen lavede smedeopgaver i sin fritid. Opgaverne voksede dog hurtigt, og kunderne efterspurgte også det Kaj er allerbedst til - nemlig truckservice.

Salg & udlejning

Vi sælger og udlejer efter 2 principper, klargjort & istandsat. Læs mere om hvad den enkelte betegnelse dækker. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe, skrive eller komme et smut forbi.