Hydraulikslanger og hydraulik-anlæg serviceres og repareres

Hos Jysk Truckservice i Vejen fremstiller vi også hydraulikslanger og hydrauliske anlæg - stationære samt kørende, både med service og reparation i blandt andet Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

Vi tilbyder alle former for reparationer af eksempelvis hydraulik-stempel, -slanger og hydraulikmotor. Selv stempelstokken kan repareres, så den fungerer igen – også selvom den ikke længere findes på markedet. Som erfarne hydraulikspecialister ved vi præcis, hvilken løsning der er optimal på en given opgave med øje for såvel drift som rentabilitet.

Stationær og mobil udskiftning eller reparation af hydraulikslanger

Bestil dine hydraulikslanger hos os eller bestil en udskiftning af slangerne på din stationære maskine. Så kommer vi ud og skifter dem for dig. Er der behov for specialfremstillede hydraulikslanger, henter vi den defekte slange hos dig, fremstiller en ny i vores værksted med de korrekte mål, koblinger og nipler og monterer den nye slange på maskinen.

Vores fremstilling af hydraulikslanger er desuden sådan indrettet, at vi har mulighed for at være mobile, hvis det ved specielle opgaver er påkrævet - altså hvor fremstillingen af den nye slange sker lige ved siden af den standsede maskine med et absolut minimum af nedetid.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger

Er du interesseret i at høre mere om vores fremstilling eller reparation af hydraulikslanger og andre hydrauliske anlæg, eller kunne du tænke dig en pris på din opgave, kan vi kontaktes på telefon 29 71 42 81 eller e-mail mail@jysktruckservice.dk.

​Lidt om os

I 2010 startede Kaj Vikingesmeden, hvor han hjemme fra garagen lavede smedeopgaver i sin fritid. Opgaverne voksede dog hurtigt, og kunderne efterspurgte også det Kaj er allerbedst til - nemlig truckservice.

Salg & udlejning

Vi sælger og udlejer efter 2 principper, klargjort & istandsat. Læs mere om hvad den enkelte betegnelse dækker. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe, skrive eller komme et smut forbi.